Ale ovocie Ducha je: láska, radosť, pokoj, zhovievavosť, nežnosť, dobrotivosť, vernosť, krotkosť, zdržanlivosť. Proti takýmto nie je zákon. (Galaťanom 5,22-23)

Mark Six: Prijmi svoje uzdravenie

Mark Six: Prijmi svoje uzdravenie

Mark P. Six v Banskej Štiavnici

Už je to nejaký čas odkedy sme prvýkrát počuli, že do nášho krásneho mesta, do Banskej Štiavnice, príde vzácny hosť. Tým bol biblický učiteľ Mark P. Six, okrem iného úspešný absolvent prestížnej školy Rhema College. Už od prvej chvíle sme všetci s nadšením očakávali, čo bude Pán medzi nami robiť.
Je streda 2. marca a náš vzácny hosť prichádza aj so svojou manželkou Robin do našich priestorov. Miestnosť bola takmer plná, prišli noví ľudia a Pán sa nás dotýkal svojím slovom. Mark kázal o moci slov, o uzdravení, o viere a ďalších veciach, ktoré sú mnohým viac-menej dobre známe. Najúžasnejšie na tom všetkom bolo, že tieto na prvý pohľad známe pravdy Božieho slova Mark priblížil veľmi jednoduchým, avšak silným spôsobom. Na základe príbehu krvotokovej ženy sme sa pozreli z novej perpektívy na jeden z najdôležitejších aspektov života. Áno, mám na mysli vieru. 
V závere zhromaždenia plného Božej prítomnosti, Božieho slova a viacerých uzdravení, sme sa spolu s jednou novou sestrou modlili modlitbu spasenia. Mark Six nám aj so svojou manželkou Robin priniesol naozaj veľa požehnania, za čo ďakujeme Pánovi a tiež všetkým, ktorí sa podieľali na príprave. Tešíme sa na ich ďalšiu návštevu.

Šimon Martin Šafařík

Mark  P. Six v Brezne

Pred týždňom navštívil aj náš zbor biblický učiteľ Mark P. Six. Atmosféra v miestnosti bola výnimočná. Mohli sme cítiť očakávania bratov a sestier, a tak ako sa pomaličky ľudia schádzali, prišiel aj náš očakávaný a vzácny hosť. Mark nás povzbudil mnohými miestami z Biblie. 

Jeho hlavnou témou bolo Ako prijať uzdravenie zo Slova. A to bez ohľadu na to, čo sa deje v tvojom okolí, v tvojom tele alebo na tvojom bankovom účte. Záleží iba na tom, či veríš Božiemu Slovu. To čo od Boha prijímaš nie je iba pre teba. Chce, aby si sa o to podelil a keď vie cez teba niečo odovzdať, dá ti to tiež. Avšak pokiaľ sa Božie požehnanie pri tebe zastaví, skončí, pretože si ho nezdieľal s ostatnými! Sme požehnaní, aby sme boli požehnaním. 

Ďalej sme sa dozvedeli ako Slovo pôsobí na život človeka. Ak chceš prijať uzdravenie, prielom a riešenie do tvojej situácie, hovor pozitívne slová! Ježíš slovami uzdravoval a slovami aj vyháňal démonov. Prijmi uzdravenie s vierou. Viera prichádza z počutého slova a vyznané slovo bez viery nemá účinok! Ak si aj vy chcete Markovu kázeň vypočuť, určite neváhajte a pozrite si videozáznam na www.milost.tv.

Yasmin Muchová 


Späť na správy