Ale tým, čo Ho prijali, dal moc stať sa deťmi Božími, tým, čo veria v Jeho meno... (Ján 1,12)

Organizácia stretnutia s D. Hoganom v Banskej Bystrici

Organizácia stretnutia s D. Hoganom v Banskej Bystrici

Pokoj vám. Blíži sa stretnutie s bratom Davidom Hoganom. Denne dostávame niekoľko otázok na organizáciu v Banskej Bystrici (utorok 25.10.2016). Odpovedáme zrozumiteľne. Bohoslužba je v rámci štandardného programu Kresťanského spoločenstva Banská Bystrica. Ďalej samozrejme s láskou uvítame bratov z Kresťanských spoločenstiev mimo Banskej Bystrice. Taktiež uvítame vašich priateľov, ktorí prídu spolu s vami.

Členovia iných cirkví, tak ako sme už viackrát deklarovali, nikdy neboli cieľovou skupinou, ktorú oslovujeme. Nie sme však žiadna sekta, preto aj veriaci z iných cirkví majú u nás dvere otvorené. Z kapacitných dôvodov vieme veriacich z iných cirkví privítať skôr ako jednotlivcov. V prípade, že chce prísť väčšia skupina ľudí, poraďte sa na tel. č.: 0903 651 217 alebo 048 414 65 49.

Nakoľko nechceme nikoho vylúčiť z tejto akcie, musíte si uvedomiť, že vzhľadom na množstvo ľudí, nebude na zhromaždení taký komfort. Preto dúfam, že nebudeme počuť sťažnosti na to, že niekto musel sedieť na „druhoradom“ mieste.

Tešíme sa na duchovné bohatstvo, ktoré Pán, skrze svojho služobníka Davida, do nás vloží.


Späť na správy