Lebo vie Hospodin o ceste spravodlivých, ale cesta bezbožných vedie do záhuby. (Žalm 1,6)

Pokračujeme – 11.11.2016

Pokračujeme – 11.11.2016

Podľa môjho názoru je to úmyselné. Ako čítam, tak čítam, nikde v komentároch o amerických voľbách som nenašiel zmienku o vplyve amerických kresťanov. V minulosti sa o ich volebnom potenciáli hovorilo bežne, teraz nájdeme iba analýzy podľa pohlavia, vzdelania, rasy alebo regiónu.

Tvrdenie, že Trumpa volili nahnevaní bieli muži, ktorí sa boja o svoje pracovné miesta, globalizácie a pokroku, je nezmysel. Trump mal voličov vo všetkých spoločenských vrstvách – ženy, muži, hispánci, černosi... Prečo? Lebo všade sú kresťania.

Rozumní Američania sa vyjadrili, že nechcú tretí záchod na verejných priestranstvách (pre obojpohlavných alebo bezpohlavných), nechcú potraty, liberálnych sudcov na Najvyššom súde a podobné „výdobytky“ predchádzajúcej vlády. Samozrejme, nestotožňujú sa ani s Hollywoodom, Las Vegas, ani s tým, čo sa deje v noci na Manhattane. Chcú žiť normálny život. Chcú robiť svoj biznis, ktorý dusí, podobne ako v Európe, ľavicová byrokracia, oligarchovia a nadnárodné spoločnosti. Chcú chodiť do svojho dreveného kostola alebo do megazboru, hrať country chvály alebo spievať v chóre a radi založia rodinu s Mary, a nie s Johnom. Tieto hodnoty vôbec nie sú proti pokroku, ako sa nám liberálni komentátori snažia nahovoriť.

God bless America! Boh žehnaj Slovensko aj Čechy!


Späť na správy