A toto je svedectvo, že Boh nám dal večný život, a tento život je v Jeho Synovi. (1. Ján 5,11)

Pokračujeme - 21.12.2016

Pokračujeme - 21.12.2016

„Lebo tak miloval Boh svet, že svojho jednorodeného Syna dal, aby nikto, kto verí v neho, nezahynul, ale mal večný život.“ (Jn 3,16)

Vyzerá to tak, že sa v cirkvi dvíha vlna štedrosti. Koncom roku sme kúpili nehnuteľnosti a hladujúcim deťom v Afrike posielame potraviny za 26 000,- € – pripomínam, že tento rok to nie je prvý raz. Teraz zhromažďujeme financie pre opustené deti na Ukrajine. Štedrosť je krásna, povznášajúca, polepšuje ľudské srdce a zaiste sa páči Všemohúcemu. Akokoľvek však by sme boli štedrí, nebudeme lepšími darcami ako je On. To, že Otec dal svojho Syna, je ozajstný dar, vedľa ktorého aj tá najväčšia ľudská obetavosť či už voči Bohu, alebo voči ľuďom, je iba ako malý darček.

Prajem každému, aby koniec roku 2016 bol iný – lepší ako obdobia predchádzajúce. V čom? No práve v tom, že budeme štedrejší ako inokedy. Nezabudnite požehnať svojich blízkych, rodičov, deti, súrodencov a to nielen materiálnymi darčekmi, ale aj dobrou náladou, vľúdnym správaním – láskou. Takto krásne zavŕšime rok 2016. Želám krásne sviatky.


Späť na správy