Ježiš mu riekol: Ja som cesta i pravda i život. Nik neprichádza k Otcovi, ak len nie skrze mňa. (Ján 14,6)

Pokračujeme – 5.1.2017

Pokračujeme – 5.1.2017

Tak a je tu pôstne obdobie. Spoločný pôst bude 9. - 15.1.2017 (pondelok - nedeľa). Nejdem písať o tom, ako sa postiť, ani aké sú ciele, lebo o tom hovoríme každý rok a určite aj v zhromaždeniach, ktoré budú teraz, sa o tom bude vyučovať. Chcem podčiarknuť len jeden aspekt, a to ten, že sa postíme spoločne. Preto zoberte tento pôst ako spoločný a nevymýšľajte pôsty dlhšie ani kratšie, ani pôsty v iný termín. V tomto období nerobte ani evanjelizačné aktivity, sústreďte sa na modlitby a na hľadanie Pána.

Hneď nasledovný týždeň je konferencia s Guillermom Preinom (21. - 22.1.2017), potom sa rozbehneme v plnej sile napĺňať Božiu vôľu, získavať učeníkov a zdolávať obrov v osobnom živote.

Zajtra sa stretneme na seminári v Banskej Bystrici (piatok 6.1.2017, 9:30 hod.). Som si vedomý toho, že v Čechách nie je sviatok, ale ideálne termíny, ktoré by vždy a všetkým vyhovovali, proste nie sú.

„... a keby sa zohol môj ľud, nad ktorým je vzývané moje meno, a keby sa modlili a hľadali moju tvár a odvrátili by sa od svojich zlých ciest, ja vypočujem z nebies, odpustím ich hriech a uzdravím ich zem.“
(2 Par 7,14)


Späť na správy