Lebo kráľovstvo Božie nie je v reči, ale v moci. (1. Korinťanom 4,20)

Pokračujeme - 9.12.2016

Pokračujeme - 9.12.2016

Pokoj vám. Ozývam sa po dlhšej dobe, lebo som bol pár dní v Jeruzaleme. Chodím tam preto, lebo verím, že je dobre mať svoju pozornosť uprenú na Izrael ako národ, štát i región. Dobre sa tam modlí. Zájazdy do Izraela jednoznačne odporúčam. Samozrejme, sledoval som bohoslužby v banskobystrickom zbore a veľmi sa mi ľúbili. Zase sa obrátilo zopár ľudí a veľmi príjemný bol detský program. Nebol dlhý, takže nenarušil bohoslužbu, bol jednoduchý, svižný a určite sa srdcia rodičov potešili pohľadom na svoje ratolesti.

Včera u nás Vierka Berkyová začala vianočné turné. Asi je to tým, že sme sa už trochu zblížili, ale koncert bol skutočne super. Duch Svätý bol prítomný, Pán sa dotýkal sŕdc veriacich i neveriacich a čo je zaujímavé, na záver som sa modlil za niekoľkých ľudí, ktorí mali bolesti a okamžite sa im uľavilo. Jeden (úplne) hluchonemý muž, ktorý začal už trochu počuť po modlitbe Petra Gammonsa, včera zaznamenal ďalšie zlepšenie. Vďaka Pánovi.

Viem, že akcií na jeseň bolo veľa, ale sami vidíte, že prinášajú dobré ovocie. Teraz je pred nami úloha, aby sa sympatizanti a novoobrátení premenili v učeníkov Ježiša Krista. Majte požehnaný čas. Pokračujeme.


Späť na správy