A toto je svedectvo, že Boh nám dal večný život, a tento život je v Jeho Synovi. (1. Ján 5,11)

Okultizmus v službách politického boja

Okultizmus v službách politického boja

Pozoruhodnou reakciou na vymenovanie nového sudcu Najvyššieho súdu Spojených štátov amerických, konzervatívneho Breta Kavanaugha, bol radikálny krok amerických bosoriek a okultistov, ktorí sa rozhodli usporiadať čarodejnícky rituál proti Kavanaughovi v New Yorku. Na svojej facebookovej stránke vytvorili udalosť, ktorú lajkovalo už viac ako 10 000 ľudí a okolo 900 z nich uviedlo, že sa plánuje zúčastniť rituálu na očarovanie sudcu Kavanaugha.

Organizátori tohto podujatia tiež uviedli, že Bret Kavanaug bude hlavným cieľom rituálu, ale nie jediným cieľom. Hneď po ňom bude nasledovať druhý rituál zameraný na podporu tých, ktorým bolo ublížené a odmietajú byť ďalej ticho.

Časť výťažku akcie pôjde na podporu organizácie Planned Parenthood, ktorá bojuje za právo žien na interrupciu.

Mnohí ľudia sa v poslednom čase obrátili k čarodejníctvu s cieľom presadzovať progresívnych liberálnych kandidátov v nadchádzajúcich voľbách do kongresu. Na sociálnych sieťach beží kampaň #Witchthevote, ktorá inštruuje ľudí, ako používať okultné sily na to, aby zvrátili podporu voličov v svoj prospech. Aj organizátori kampane otvorene hovoria o tom, že ich cieľom je zjednotiť bosorky a progresívne zmýšľajúce komunity celých Spojených štátov. Vyzývajú ľudí, aby im poslali mená tých správnych kandidátov, ktorých budú podporovať.

Jedna z bosoriek dokonca na svojej instagramovej stránke učila svojich nasledovníkov, ako uvrhnúť „kúzlo vďačnosti“ na doktorku Christine Blasey Fordovú za to, že obvinila sudcu Kavanaugha zo sexuálneho útoku, ktorý sa mal odohrať pred 36 rokmi. Na konci tohto svojho inštruktážneho videa povzbudzuje ľudí, aby išli k voľbám.

Bosorky zintenzívnili svoje zapojenie sa do politiky krátko po tom, čo došlo k zvoleniu Donalda Trumpa za prezidenta USA. Po jeho zvolení vznikla facebooková skupina Bind Trump (poviaž Trumpa), ktorá združuje 13 000 používateľov Facebooku, ktorí pravidelne čarujú proti Donaldovi Trumpovi.

Aj vďaka týmto okultným aktivitám narastá v USA záujem o čarodejníctvo. Podľa nedávneho výskumu z roku 2014 je 0,4% Američanov (čo je takmer 1,5 milióna ľudí) zapojených do čarodejníctva a pohanských rituálov.

Zdroj: CBN News, 11.10.2018


Späť na správy